Shërbimi ndaj klientit

+377 45 111 050

Dërgo Email

info@punto-rks.com

Opsionet e blerjes

Në faqen tonë në Facebook

Të gjitha produktet dhe ofertat tona mund ti shfletoni në faqen tonë në Facebook. Poashtu ju mund të na shkruani dhe të bëni porosi

Me anë të telefonit

Porosi apo për çdo informatë tjetër mund ta bëni duke thirrur në +37745111050

Vizito Showroom-in

Showroom-i jonë gjendet ne rrugen Dardania nr 276 Fushë Kosovë