Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/1266044.cloudwaysapps.com/vrwcymqxsq/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-repeater.php on line 700

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/1266044.cloudwaysapps.com/vrwcymqxsq/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-repeater.php on line 766

Deprecated: Optional parameter $name declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /home/1266044.cloudwaysapps.com/vrwcymqxsq/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-flexible-content.php on line 1046

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/1266044.cloudwaysapps.com/vrwcymqxsq/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-flexible-content.php on line 1082

Deprecated: Optional parameter $i declared before required parameter $post_id is implicitly treated as a required parameter in /home/1266044.cloudwaysapps.com/vrwcymqxsq/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-flexible-content.php on line 1134

Deprecated: Optional parameter $id declared before required parameter $field is implicitly treated as a required parameter in /home/1266044.cloudwaysapps.com/vrwcymqxsq/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/pro/fields/class-acf-field-gallery.php on line 283
PUNTO SHPK | Kontakti

Shërbimi ndaj klientit

+377 45 111 050

Dërgo Email

info@punto-rks.com

Opsionet e blerjes

Në faqen tonë në Facebook

Të gjitha produktet dhe ofertat tona mund ti shfletoni në faqen tonë në Facebook. Poashtu ju mund të na shkruani dhe të bëni porosi

Me anë të telefonit

Porosi apo për çdo informatë tjetër mund ta bëni duke thirrur në +37745111050

Vizito Showroom-in

Showroom-i jonë gjendet ne rrugen Dardania nr 276 Fushë Kosovë